Milo posuda za mamce 9x9x8,5cm

CENA : 720,00 дин.

PROIZVOD DOSTUPAN NA LAGERU

Milo posuda za mamce 9x9x8,5cm

720,00 дин.

Opis Proizvoda :

Sjajne Milo inovacije nastavljaju se za sezonu 2019. Novost, u ovom slučaju, dolazi na polju predmeta sa novim mrezastim posudama za mamce. Prava nova koncepcija posuda za crvice svih   veličina, kukuruza i peleta za mamac. Postoji nekoliko osobina koje razlikuju ove izuzetne Milo proizvode.
Prva karakteristika diktira kvadratni oblik. Ovo garantuje bolju upotrebu prostora na tacnama.

Druga karakteristika je mogućnost skladištenja posuda jedne u drugu u stilu Matrioshka. Dostupne su četiri verzije, od velike do male.

Treća karakteristika se odnosi na fazu pakovanja. Uprkos onome što bi moglo pomisliti, Milo mash nisu krute posude, pa je nakon završetka upotrebe moguće saviti ih sa minimalnim zauzimanjem prostora. Moguće ih je čuvati bilo u džepovima torbi ili fijokama stolice .
Milo Mesh posude sa posebnom finom plastificiranom mrežom ima višestruke prednosti. Ventilacija mamaca u vrelim danima, stalno čišćenje istih i na kraju nemogućnost da crvici izađu iz posude u danima sa visokom vlagom ili kisom.

Mrežaste posude su izuzetno funkcionalne čak i za vlaženje peleta. Zahvaljujući perforiranoj mrežici moguće je uroniti posudu u vodu ono vreme koje je potrebno da apsorbuje vodu iz peleta i zatim je odmah izvadite.

Mrezaste posude se mogu kupiti u kompletu od 4 komada, i pojedinačno.

Dimenzije: 17x17x12 cm – 13x13x10 cm – 11x11x8,5 cm – 9x9x8,5 cm

Brendovi

Sajt izradio: Miloš Antić