ŠARANSKI RIBOLOV

20+ Boilie Needle

430,00 дин.

20+ Boilie Needle SBS heklica namenjena za montažu velikih boila prečnika preko 20mm

1.600,00 дин.

  AVID PVA Wide Load System mrezica Avid Wide Load PVA System sadrži sve što je potrebno da napravite PVA vrećicu i stick. Cev prečnika 34.5mm sa širim delom za lakše punjenje nego ikada ranije. Plus postoji ergonomski rukohvat za prste sličan kao špric za lakše sabijanje. Mikro mreža se topi brzo tokom cele godine i […]

Kutije / Torbe / Futrole

Carp Box Set 001 Large

1.990,00 дин.

Carp Box Set 001 Large

ŠARANSKI RIBOLOV

DOT Spod

1.350,00 дин.

Vrhunska raketa za primamljivanje domaće kompanije Carp System. Nastala je na osnovu bogatog iskustva njihovog šaranskog tima (kapitan Bojan Bojanić - 6 puta nacionalni šampion, 5 medalja sa svetskih prvenstava) odnosno posle dugogodišneg testiranja i podešavanja brojnih prototipova. Glavne karakteristike: - izuzetno kvalitetno plastično telo - rukovanje jednom rukom - brzo i jednostavno punjenje - ostaju čiste ruke - otvara se na bilo koju stranu da padne - velik domet - stabilan let - lako i brzo privlačenje - nema rasipanja primame - pliva Raketa najviše klase koja će vas sigurno oduševiti!

ŠARANSKI RIBOLOV

Igla Mala Katran

400,00 дин.

Ergonomska ručka od ove heklice za mamčenje pruža odlično prijanjanje i lako se mamac navlači na dlaku. Na kraju heklice nalazi se ˝safety clip˝.

ŠARANSKI RIBOLOV

IGLA STRATEGY EXTRA JAKA

750,00 дин.

IGLA STRATEGY EXTRA JAKA da svaki mamac bude sigurno i precizno probušen.

ŠARANSKI RIBOLOV

Korum Fine Hair Igla

499,00 дин.

Korum Fine Hair Igla Korum Fine Hair Needle Super fina igla za mamčenje delikatnih mamaca npr. kukuruz šećerac,meki peleti,boile itd

Kutije / Torbe / Futrole

Plasticna Kutija C 003

820,00 дин.

Plasticna Kutija C 003

ŠARANSKI RIBOLOV

PRO CARP BOILIE NEEDLE SET

690,00 дин.

Brend:Cormoran Kat.Broj:35037 Komplet asortiman Carp Pro-a Bait Needle Stringer Needle Braid Needle Bait Drill

Šaranski pribor

Rig Box 38×8 cm

390,00 дин.

Rig Box 38x8 cm

Kutije / Torbe / Futrole

Rig Box Carp Pro

500,00 дин.

Rig Box Carp Pro

Nema na zalihama
7.990,00 дин.

Izuzetno kvalitetna i praktična velika šaranska torba koja u sredini ima veliki smeštajni prostor, a takođe i veliki trodimenzionalni džep sa prednje strane. Na bokovima ima pričvršćene dve "torbice" sa pomoćnim nogarima od aluminijuma (torbice su sa gornje stane zašivene za torbu, a sa donje su pričvršćene čičak trakama). Po dolasku na mesto ribolova ove torbice se postave u odgovarajući položaj prikazan na fotografiji, tako da se od CP-5290 torbe formira svojevrstan mali šarandžijski "sto". Torba ima i tvrdi poklopac tako da se i na njemu mogu držati razne sitnice. U jednoj od torbica nalaze se i tri plastične providne "teglice" sa poklopcem na navoj. Torba poseduje i ručke za nošenje u jednoj ruci, kao i tapaciran kaiš za nošenje preko ramena. Dimenzije: 60x27x32 cm.